මාර්ග සංවර්ධන අධිකාරියේ දෙනියාය විධායක ඉංජිනේරු කාර්යාලය වෙත සාදරයෙන් පිළිගනිමු
வரவேற்கிறோம் வீதி அபிவிருத்தி அதிகார - செயற் பொறியாளர் அலுவலகம் தெனியாய
Welcome to the Road Development Authority - Executive Engineer's Office Deniyaya

Road List

Road List of Deniyaya Executive Engineer Division
මාර්ග අංකය
சாலை இல.
Route No.
මාර්ගය
சாலை
Road
මාර්ග කොටස
சாலைப் பிரிவு
Road Section
දිග
நீளம்
   Length 
(km)
සිට
 இருந்து 
From
දක්වා
 செய்ய 
To
A 017 ගාල්ල දෙනියාය මාදම්පේ
காலி தெனியாய மாதம்பே
Galle- Deniyaya- Madampe
24.00 86.79 62.79
A 024 මාතර අකුරැස්ස
மாத்தறை அக்குரஸ்ஸ
Matara - Akuressa
16.00 20.09 4.09
B 003 අකුරැස්ස කඹුරුපිටිය
அக்குரஸ்ஸ கம்புறுபிட்டிய
Akuressa- Kamburupitiya
0.00 8.31 8.31
B 004 අකුරැස්ස කැටැන්විල
அக்குரஸ்ஸ கெடென்வில
Akuressa - Ketanwila
0.00 7.22 7.22
B 098 දෙනගම මුලටියන
தெனகம முலடியன
Denagama - Mulatiyana
0.00 12.11 12.11
B 099 දෙනියාය විහාරහේන
தெனியாய விஹாரஹேன
Deniyaya- Viharahena
0.00 7.98 7.98
B 156 හිනිදුම ඕපාත පිටබැද්දර
ஹினிதும ஓப்பாத்த பிட்டபெத்தர
Hiniduma- Opatha - Pitabeddara
25.52 30.66 5.14
B 363 පැලවත්ත කන්කොටයාවත්ත තිනියාවල මොරවක
பெலவத்த கன்கொடயாவத்த தினியாவல மொரவக்க
Pelawaththa- Kankotayawaththa- Thiniyawala- Morawaka
36.15 52.21 16.06
B 415 තිහගොඩ කඹුරුපිටිය මාවරල කොටපොල
திஹகொட கம்புறுபிட்டிய மாவரல கொட்டபொல
Thihagoda- Kamburupitiya- Mawarala- Kotapola
11.31 65.15 53.84
B 480 යක්කලමුල්ල කැටැන්විල
யக்கலமுல்ல கெடென்வில
Yakkalamulla - Ketanwila
10.00 12.37 2.37
B 555 ගැටබරු රජමහා විහාර පිවිසුම් මාර්ගය
அணுகல் சாலை கெட்டபறு ரஜமகா விஹார
Access road to Gatabaru Rajamaha Vihara
0.00 1.70 1.70
B 606 කටුවන රුක්මල්පිටිය හුලංකන්ද හීගොඩ
கட்டுவன றுக்மல்பிட்டிய ஹுலங்கந்த ஹீகொட
Katuwana- Rukmalpitiya- Hulankanda- Heegoda
4.62 8.92 4.28
B 607 බෙංගමුව මොලොග්ගමුව ගල්දොල
பெங்கமுவ மொலொக்கமுவ கல்தொல
Bengamuwa- Mologgamuwa- Galdola
0.00 9.50 9.50
B 636 අකුරැස්ස අතුරු මාර්ගය
அக்குரஸ்ஸ பைபாஸ் சாலை
Akuressa Bypass
0.00 1.76 1.76


                          Additional Link: