1. Porupitiya Unit Location - 64th km on Galle Deniyaya Madampe Road
මාර්ග අංකය சாலை இல. Route No. |
මාර්ගය சாலை Road |
මාර්ග කොටස சாலைப் பிரிவு Road Section |
දිග நீளம் Length (km) |
|
---|---|---|---|---|
සිට இருந்து From |
දක්වා செய்ய To |
|||
A 017 | ගාල්ල දෙනියාය මාදම්පේ காலி தெனியாய மாதம்பே Galle- Deniyaya- Madampe |
59.00 | 86.79 | 27.79 |
B 099 | දෙනියාය විහාරහේන தெனியாய விஹாரஹேன Deniyaya- Viharahena |
0.00 | 7.98 | 7.98 |
B 363 | පැලවත්ත කන්කොටයාවත්ත තිනියාවල මොරවක பெலவத்த கன்கொடயாவத்த தினியாவல மொரவக்க Pelawaththa- Kankotayawaththa- Thiniyawala- Morawaka |
36.15 | 52.21 | 16.06 |
B 415 | තිහගොඩ කඹුරුපිටිය මාවරල කොටපොල திஹகொட கம்புறுபிட்டிய மாவரல கொட்டபொல Thihagoda- Kamburupitiya- Mawarala- Kotapola |
52.00 | 65.15 | 13.15 |
B 555 | ගැටබරු රජමහා විහාර පිවිසුම් මාර්ගය அணுகல் சாலை கெட்டபறு ரஜமகா விஹார Access road to Gatabaru Rajamaha Vihara |
0.00 | 1.70 | 1.70 |
B 607 | බෙංගමුව මොලොග්ගමුව ගල්දොල பெங்கமுவ மொலொக்கமுவ கல்தொல Bengamuwa- Mologgamuwa- Galdola |
5.00 | 9.50 | 4.50 |
2. Indikatudeniya Unit Location - 41st km on Galle Deniyaya Madampe Road
මාර්ග අංකය சாலை இல. Route No. |
මාර්ගය சாலை Road |
මාර්ග කොටස சாலைப் பிரிவு Road Section |
දිග நீளம் Length (km) |
|
---|---|---|---|---|
සිට இருந்து From |
දක්වා செய்ய To |
|||
A 017 | ගාල්ල දෙනියාය මාදම්පේ காலி தெனியாய மாதம்பே Galle- Deniyaya- Madampe |
24.00 | 59.00 | 35.00 |
A 024 | මාතර අකුරැස්ස மாத்தறை அக்குரஸ்ஸ Matara - Akuressa |
16.00 | 20.09 | 4.09 |
B 003 | අකුරැස්ස කඹුරුපිටිය அக்குரஸ்ஸ கம்புறுபிட்டிய Akuressa- Kamburupitiya |
0.00 | 8.31 | 8.31 |
B 004 | අකුරැස්ස කැටැන්විල அக்குரஸ்ஸ கெடென்வில Akuressa - Ketanwila |
0.00 | 7.22 | 7.22 |
B 156 | හිනිදුම ඕපාත පිටබැද්දර ஹினிதும ஓப்பாத்த பிட்டபெத்தர Hiniduma- Opatha - Pitabeddara |
25.52 | 30.66 | 5.14 |
B 480 | යක්කලමුල්ල කැටැන්විල யக்கலமுல்ல கெடென்வில Yakkalamulla - Ketanwila |
10.00 | 12.37 | 2.37 |
B 636 | අකුරැස්ස අතුරු මාර්ගය அக்குரஸ்ஸ பைபாஸ் சாலை Akuressa Bypass |
0.00 | 1.76 | 1.76 |
3. Beragama Unit Location - 19th km on Thihagoda Kamburupitiya Mawarala Kotapola Road
මාර්ග අංකය சாலை இல. Route No. |
මාර්ගය சாலை Road |
මාර්ග කොටස சாலைப் பிரிவு Road Section |
දිග நீளம் Length (km) |
|
---|---|---|---|---|
සිට இருந்து From |
දක්වා செய்ய To |
|||
B 098 | දෙනගම මුලටියන தெனகம முலடியன Denagama - Mulatiyana |
0.00 | 12.11 | 12.11 |
B 415 | තිහගොඩ කඹුරුපිටිය මාවරල කොටපොල திஹகொட கம்புறுபிட்டிய மாவரல கொட்டபொல Thihagoda- Kamburupitiya- Mawarala- Kotapola |
11.31 | 52.00 | 40.69 |
B 606 | කටුවන රුක්මල්පිටිය හුලංකන්ද හීගොඩ கட்டுவன றுக்மல்பிட்டிய ஹுலங்கந்த ஹீகொட Katuwana- Rukmalpitiya- Hulankanda- Heegoda |
4.62 | 8.92 | 4.28 |
B 607 | බෙංගමුව මොලොග්ගමුව ගල්දොල பெங்கமுவ மொலொக்கமுவ கல்தொல Bengamuwa- Mologgamuwa- Galdola |
0.00 | 5.00 | 5.00 |